Desert cu iaurt, capsune si bezele

Alexandra Vasile desert bezea

Cand vin prietenii vin pe neasteptate si nu ai nimic dulce si bun in casa, trebuie sa fii inventiv si sa pregatesti repede un desert care sa placa tuturor, sa fie delicios si cu ingrediente la indemana. Asa ca pregatesti un desert la pahar, cu ingrediente reci care racoresc si indulcesc pe oricine!

Ingrediente pentru 2 pahare de desert:

  • 200 g iaurt grecesc sau simplu
  • 4-5 linguri de dulceata de capsune
  • 5-6 capsune proaspete
  • 10 bezele simple

Ei, cantitatile ingredientelor sunt orientative, puteti pune mai multe sau mai putine dupa bunul plac, ideea este sa obtineti efectul de “uau” si sa aveti un desert delicios.

Ingredientele se aseaza in straturi, incepand cu un strat de dulceata de capsune, apoi un strat de iaurt, un strat de capsune proaspete taiate cubulete, un strat de bezele sfaramate, un alt strat de dulceata de capsune, alt strat de iaurt si decorati in final cu capsune proaspete si bezele sfaramate. Puneti cat mai multe bezele, pentru ca ele sunt totul in acest desert, oferind textura si dulceata acestui desert.

Se serveste imediat pentru ca bezelele sa nu se inmoaie! 

Va asigur ca veti primi cereri pentru inca o portie, asa ca aveti norocul ca acest desert se face repede!

Alexandra Vasile desert capsune si iaurt

 

Alexandra Vasile desert capsune

 

Alexandra Vasile desert iaurt

 

Alexandra Vasile desert racoritor cu capsune

 

Alexandra Vasile desert capsune si bezea

 

Alexandra Vasile desert cu iaurt bezea si capsune

 

Alexandra Vasile desert bezea (2)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *