Dulciuri pentru cei dragi

Uneori ai manca ceva dulce dar nu ai pofta de o prajitura de la cofetarie si ti-ai dori sa pregatesti ceva cu mainile tale pentru cei dragi. Iti doresti ceva sanatos si gustos cu care sa iti rasfeti copii si stii ca cele mai bune dulciuri sunt cele facute in casa, pregatite cu ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate.

Alexandra-Vasile-tort-bugatti-veyron-cake-3

Daca te regasesti in vreuna din afirmatiile de mai sus, nu iti mai trebuie decat putin curaj ca sa te apuci de treaba. O prajitura buna nu trebuie sa fie neaparat sofisticata, complicata si greu de realizat. O prajitura buna este una facuta cu dragoste si pasiune pentru cei dragi. Bucuria si mandria pe care o simti cand se goleste platoul cu “ceva dulce” este greu de descris. Este prilejul de a-i apropia pe cei dragi si de a le arata daruirea si dragostea ta.

alexandra-vasile4.jpg4

Pentru incepatori poate parea greu, dar daca alegi retete cu ingrediente simple si la indemana, daca ai incredere in tine, cu siguranta dupa cateva reusite vei vrea sa incerci mai mult, mai complicat si vei gasi pasiunea pentru bucataria dulce. Pentru cei experimentati, simplitatea unei prajituri le poate oferi apreciere si descoperirea unui gust simplu si savurat de cei dragi.

Pentru mine bucataria dulce inseamna pasiune, rabdare si creativitate.

Nu ezitati sa experimentati si sa oferiti din timpul vostru celor dragi!

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *