Fursecuri cu branza si ciocolata

Alexandra Vasile fursecuri cu branza si ciocolata (7)

 

Sau biscuiti deliciosi, daca va place mai mult asa 🙂 Sunt moi, gustosi, creeaza dependenta si se fac repede, din cateva ingrediente la indemna, iar cei mici nu vor avea nicio idee ca au si branza in compozitie! Ies multe si se fac repede 🙂

Ingrediente aprox. 35 fursecuri:

  • 250 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • un praf de bicarbonat
  • 140 g unt la temperatura camerei
  • 150 g zahar
  • 1 ou
  • 100 g branza de vaci la temperatura camerei
  • esenta vanilie
  • 100 g ciocolata neagra taiata cubulete cu cutitul

Preincalziti cuptorul la 170 grade si asterneti cu hartie de copt o tava mare.

Intr-un vas mixati untul cu zaharul, adaugati oul, mixati bine, apoi branza de vaci si vanilia, mixand panala omogenizare.

In alt vas amestecati faina cu praful de copt si bicarbonatul si le cerneti peste compozitia de mai sus. Renuntand la mixer, incorporati faina cu o spatula pana cand aveti o compozitie omogena, dar nu exagerati cu amestecatul:

Alexandra Vasile fursecuri cu branza si ciocolata

 

Luati cate o lingurita de compozitie si o asezati in tava, la distanta de aprox. 2-3 cm una de cealalta, deoarece se vor intinde si riscati sa se lipeasca fursecurile sau sa obtineti o masa compacta:

Alexandra Vasile fursecuri cu branza si ciocolata (2)

 

Coaceti pentru 10-14 minute in cuptorul preincalzit, sau pana cand se rumenesc usor la baza. Scoateti tava din cuptor, lasati sa se racoreasca putin apoi le puneti pe un gratar pana la racirea completa.

Se topesc in gura si sunt perfecte langa o cana cu iaurt sau cafea!

Alexandra Vasile fursecuri cu branza si ciocolata (3)

Alexandra Vasile fursecuri cu branza si ciocolata (5)

Alexandra Vasile fursecuri cu branza si ciocolata (6)

Alexandra Vasile fursecuri cu branza si ciocolata (8)

Alexandra Vasile fursecuri cu branza si ciocolata (4)

Alexandra Vasile fursecuri cu branza si ciocolata (7)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *