Fursecuri cu migdale

Alexandra Vasile fursecuri cu migdale

 

Fursecuri rapide, usoare si aromate, delicioase langa o cana de cafea sau lapte!

Ingrediente 15-20 fursecuri:

  • 125 g unt la temperatura camerei
  • 60 g zahar pudra
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2-3 picaturi esenta migdale
  • 150 g faina
  • 20 g faina migdale
  • 1 lingura lapte
  • 2-3 linguri fulgi migdale maruntiti cu cutitul
  • 2-3 linguri gem capsune

Amestecati cu lingura untul cu zaharul, adaugati esentele, faina de grau si faina de migdale precum si lingura de lapte. va rezulta un aluat lipicios pe care il puneti, acoperit, la frigider pentru 45-60 minute.

Maruntiti fulgii de migdale cu cutitul.

Preincalziti cuptorul la 170 grade si tapetati o tava cu hartie de copt.

Dupa racire, luati cate o lingurita de aluat, modelati-l intre palme sub forma unei bilute. Puneti biluta in fulgii de migdale pe o singura parte si faceti o adancitura in mijloc si puneti putin gem. Asezati in tava lasand spatiu intre fursecuri si dati la cuptor pentru 15-20 minute sau pana se rumenesc usor.

Alexandra Vasile fursecuri cu gem

 

Se servesc reci si sunt absolut deliciosi, usor moi in interior si crocanti la exterior datorita fulgilor de migdale.

Alexandra Vasile fursecuri cu migdale si gem

 

Alexandra Vasile dulciuri pentru cei dragi fursecuri cu migdale

 

Alexandra Vasile fursecuri migdale

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *