Truc 04: Cum se decojesc migdalele

Migdalele contin vitaminele A, C, D, E si K, vitamine din complexul B, potasiu, magneziu, calciu, mangan, fier, seleniu, zinc, fosfor si cupru, fiind ideale pentru a intari sistemul imunitar si a oferi o importanta protectie antioxidanta organismului.

Sunt apreciate in bucatarie datorita gustului usor amarui si aromei inconfundabile.

Cel mai adesea se gasesc in magazine cu coaja maronie, care este neplacuta cand vrei sa decorezi ceva dulce pentru cei dragi. Am aflat cum le puteti decoji simplu si usor pentru a va putea bucura de ele cat mai des:

Cantitatea dorita de migdale se pune intr-un vas peste care se toarna apa fierbinte si se lasa astfel 15 – 20 de minute. Scurgeti apa si indepartati fara greutate coaja, deoarece aceasta s-a umflat si se desprinde de miez.

Sper sa va fie de folos cand pregatiti ceva dulce pentru cei dragi!

cum-se-decojesc-migdalele

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *