Un altfel de Dobos

Acum ceva timp am fost solicitata sa pregatesc un tort Dobos pe care sa il decorez cu trandafiri albi si lacramioare. Pentru ca nu puteam folosi modul de prezentare al retetei deja incercate, a trebuit sa modific putin reteta, pastrandu-i insa gustul.

Astfel ca in crema de Dobos am adaugat 100 g de nuci caramelizate si apoi maruntite la blender, introducand astfel nucile care aveau in primul rand rol decorativ in crema. Am imbracat tortul in crema ganache de ciocolata neagra (in prealabil tortul a stat o noapte la frigider cu inel din folie de aluminiu) si astfel am putut sa realizez tortul asa cum mi s-a solicitat.

Sper sa va placa si voua pentru ca am primit multe aprecieri! 🙂

Alexandra Vasile dobos

 

Alexandra Vasile lacramioare din zahar

 

Alexandra Vasile lacramioare zahar

 

Alexandra Vasile tort ciocolata

 

Alexandra Vasile tort dobos altfel

 

Alexandra Vasile tort dobos

 

Alexandra Vasile tort

 

Alexandra Vasile trandafiri din zahar

 

Alexandra Vasile un alt fel de dobos

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *